Yoga

Yoga geeft je kracht, energie en ontspant zowel je lichaam als je geest.

Waarom yoga?
Door de lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditaties word je bewuster van je lichaam, je gedachten en emoties. Je leert te accepteren, dat ze er zijn, en je leert bewust helemaal te ontspannen. Je ervaart je grenzen en mogelijkheden. Hierdoor zal je bewustzijn van wat er met je gebeurt, groeien – en je zult merken, dat je veel bewuster en daardoor krachtiger en liefdevoller in het leven komt te staan.

Voor wie?
De yogalessen zijn geschikt voor elke leeftijd en elk niveau. Het gaat in de yoga niet om de prestatie maar om de intentie en bewustwording waarmee je de oefeningen doet, binnen je eigen grenzen.

Achtergrond van de docent
Mijn basis is de raja-yoga-docentopleiding. Ik heb mij daarna verder gespecialiseerd in chakra-yoga, yin-yoga, mindfulness en yogatherapie. Daarnaast volg ik met enige regelmaat retraites in en buiten Europa bij diverse spirituele leraren.

Aanbod
Ik geef privé-yogalessen, basiscursus mediteren en vervang collega-yogadocenten bij hun afwezigheid. Met enige regelmaat organiseer ik ook yogaworkshops en een- of meerdaagse retraites.