MENU

‘Leven vanuit je hart en ziel, durf te zijn wie je bent en volg je eigen unieke pad.’  

Ik vind de bronnen van waaruit ik leef en werk in mijn intuïtie, spiritualiteit, moederschap, liefde, reizen en het leven zelf. Dat alles combineer ik met mijn aardse nuchterheid en gevoel voor humor.

Beweging staat centraal in mijn leven. Ooit ben ik begonnen als kleuterleidster op een school die vooraan stond in onderwijsvernieuwing. Via rijke ervaringen in het speciaal onderwijs en het beroepsonderwijs heb ik mij verder ontwikkeld tot yogadocent en autisme levenscoach.

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met yoga en mindfulness, wat mijn leven heeft verrijkt. Vanaf die tijd ben ik mij hierin verder gaan verdiepen en ontwikkelen. De oude kennis en wijsheid uit de yogafilosofie en de lessen van mijn spirituele leraren hebben mij geleerd om te gaan met pijn en lijden in het alledaagse leven, maar ook om rust te creëren en te genieten in het huidige moment.

Yogafilosofie – meditatie, yoga houdingen, mindfulness en ademen – en de kennis uit de coachopleidingen vormen de basis van waaruit ik werk.

Afhankelijk van jouw behoefte en vraag kan de begeleiding bestaan uit yoga, mindfulness, coaching, of een combinatie hiervan.

Mijn kracht ligt in acceptatie: liefdevol luisteren zonder oordeel, aanvoelen, verbinden en inspireren. Ik help je te leren loslaten, om ruimte te scheppen voor verandering.