MENU

Coaching

Het leven is niet statisch maar voortdurend in beweging. Soms is er stagnatie, soms is er vertraging, dan weer versnelling. Zijn er gebeurtenissen die je uit balans brengen? Verlies je de bezieling in je werk of in je leven?

Wanneer je daar verandering in wil brengen, helpt het om samen met iemand anders te kijken waar de disbalans vandaan komt en hoe je daaruit kunt komen. Zo kan je weer verder met je leven op jouw manier en in een tempo dat bij jou past.

Individuele coaching

Als autismecoach ga ik samen met jou op zoek naar de onderliggende emoties en gedachten die de disbalans veroorzaken. Door je bewust te worden van de oorzaak van je disbalans, kan je die in iets positiefs transformeren.

Mijn kracht in coachen ligt in het verkrijgen van inzicht in patronen, onderliggende emoties en overtuigingen die je mogelijk beperken. Ik ondersteun je deze te doorbreken en te veranderen in mogelijkheden door middel van gesprekken, oefeningen, systeemopstellingen en visualisaties.

Mijn manier van werken is intuïtief, praktisch en met humor, waarbij ik uitga van het vermogen van ieder mens om zichzelf te helen.

Autismecoaching kan geschikt zijn voor:

  • Mensen met autisme
  • Ouders of voogden van mensen met autisme
  • Partners van mensen met autisme
  • Docenten, coaches of therapeuten die in hun werk met autisme te maken hebben

Als je overweegt of autismecoaching geschikt is voor jou, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Praktische informatie

Coaching sessies duren doorgaans 1½ uur en kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.

Supervisie

Werk je met mensen met autisme en ADHD binnen het onderwijs, een zorgorganisatie of als zelfstandig coach? Heb je het gevoel dat je regelmatig tegen je grenzen aanloopt?

Heb je vragen over:

  • hoe je eigen grenzen beter te bewaken?
  • omgaan met terugkerende conflicten
  • hoe je je talenten nog beter kan ontplooien?

En wil je dit onderzoeken?

Een supervisietraject helpt je daarbij. Door reflectie op je professioneel functioneren verkrijg je inzicht in je opvattingen, overtuigingen en je patronen. Zo ontdek je op welke manieren deze factoren van invloed zijn op je professioneel handelen en hoe daarmee om te gaan.

Vanuit mijn eigen ervaring als autisme levenscoach en in het onderwijs, weet ik hoe mooi maar ook uitdagend het werken met mensen met autisme kan zijn. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei binnen je vak is daarom een must voor iedereen om dit werk goed en met plezier te kunnen blijven doen.

Praktische informatie

Supervisie sessies duren doorgaans 1½ uur en kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden.